Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Редактор Модератор форуму
|
Написане: п'ятниця листопада 16, 2007 12:15 pm Тема повідомлення: Спілкування з розробниками наборів Art&Lar. |
|
|
Заздалегідь попереджаю тих, хто писатиме деструктив - видалю з теми!
Шановна пані Лариса, ми з Вами спілкуємось досить давно, вже певно з рік, та за роботою немає часу поставити питання, що мене цікавлять, тож:
- Скільки часу займає виготовлення одного набору, я маю на увазі від ідеї до першого продажу? Поправте мене, коли щось пропущу, виготовлення набору це Ідея - Малюнок - Схема - Прошивка схеми - Правка недоліків схеми - Збір продукту (набору). Мені цікаво скільки часу це займає?
- Коли Ви порадуєте нас наборами по тих розробках, які я бачила на першій виставці? Я маю на увазі лицарів. Чи можна попрохати Вас розмістити на сайті хоча б малюнок та фото тієї готової роботи що так мені подобається.
- Можливо є якісь секрети, які би на Вашу думку варто було знати початківцям (наприклад техніку напів хрестиків)?
Описание: |
Виставка "Барвиста Україна" серпень 2007 р. |
|
Размер файла: |
64.24 KB |
Просмотрено: |
26318 раз(а) |
|
_________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
lart
|
Написане: п'ятниця листопада 16, 2007 5:23 pm Тема повідомлення: |
|
|
Вельмишановна пані Оксано! Щиро дякую за відкриття нової теми на Вашому форумі і яка конкретно стосується наших розробок. Так, певно, ми спілкуємось з Вами більш року, але оскільки кожен зайнятий своєю справою немає часу поговорити конкретно про наші роботи (як і про наші набори, так і про ваш журнал). Оскільки з’явилась така нагода, тож розпочнемо. По-перше, ідея виготовлення чогось свого виникла декілька років назад. На той час ми співпрацювали з відомою фірмою ВДВ (та й зараз співпрацюємо, але в другому ракурсі), і розробляли для неї сюжети для дитячих наборів. І все було б добре, та… смаки у всіх людей різні, різні погляди на сюжети, підбір кольорів ниток і т.д. І це нормально. Тому виходячи з накопичення матеріалів вирішили спробувати випускати свою продукцію самі. Продовжили дитячу тему. Взагалі-то на розробку набору Ідея - Малюнок - Схема - Прошивка схеми - Правка недоліків схеми - Збір продукту (набору), а ще потрібно додати Друк матеріалу та закупка ниток і тканини, аксесуарів і т.д., тобто додаткових затратних матеріалів виходить не менше трьох місяців. Оскільки прошиваю набори я сама перед випуском їх у продаж, то це займає найбільше часу. Іноді вишиваю, здається виходить нормально. А потім, отримавши всю роботу вцілому, бачу вади, змінюю кольори і починаю все спочатку. Ідеї приходять самі по-собі (мої ідеї втілює в життя мій чоловік - дизайнер), іноді бачимо цікаву листівку і хочеться її відтворити у вишиванці, іноді вишивальниці хочуть побачити якесь дитяче створіння і дають тему для роздуму і втілення. Так, пані Оксано, на тій виставці, де ми з Вами познайомилися були й інші вишиті роботи. Є прошиті роботи лицарів, роботи на японську тематику та інше. Просто, мабуть не доходять руки до них. Та й процедура оформлення авторських прав у нашій країні займає не один місяць, що затягує випуск новинок не тільки для дітей, але й для досвідчених вишивальниць. В подальшому спілкуванні виставлю фото майбутніх розробок і поділюсь своїми секретами рукоділля. З повагою, Лариса.
|
|
Догори |
|
|
lart
|
Написане: середа листопада 28, 2007 8:48 am Тема повідомлення: |
|
|
Вельмишановні пані та панове! Як і обіцяла, виставляю частину малюнка та готову прошиту роботу лицаря-гнома. З поваго, Лариса.
|
91.79 KB |
26264 раз(а) |
|
|
52.26 KB |
26264 раз(а) |
|
|
|
Догори |
|
|
lart
|
Написане: понеділок грудня 24, 2007 3:07 pm Тема повідомлення: |
|
|
Вельмишановні пані та панове! Мої вітання всім з наступаючим Новим роком, роком Щура або Миші! На честь яких ми підготували нові набори для вишивки хрестиком. Приводжу приклади деяких із них (миші, щури і не тільки.) Купуйте, вишивайте. Здоров'я, радості та достатку Вам в новому році. З повагою
|
27.48 KB |
26106 раз(а) |
|
Заходьте в гості, сирком пригощу |
|
53.57 KB |
26106 раз(а) |
|
|
34.61 KB |
26106 раз(а) |
|
|
|
lart
|
|
Догори |
|
|
lart
|
Написане: середа березня 26, 2008 5:45 pm Тема повідомлення: |
|
|
Вельмишановні пані та панове, рукодільниці!
Є нагода поспілкуватись з нами, як виробниками продукції "ART&LAR". Незабаром відкритя нашого сайту, заходьте в гості. Раді будемо спікуванню з Вами.
Щиро Ваша, Лариса.
|
|
|
Написане: четвер березня 27, 2008 8:48 am Тема повідомлення: |
|
|
Вітаю Артура та Ларису з відкритям власної Веб-сторінки.
http://art-lar.com/
|
Догори |
|
|
lart
|
|
Догори |
|
|
lart
|
Написане: четвер червня 12, 2008 12:29 pm Тема повідомлення: |
|
|
Вельми шановні пані та панове!
Запрошую взяти участь у конкурсі вишитих робіт.
Останній раз внесено зміни: lart (понеділок листопада 10, 2008 12:54 pm), редаговано 3 раз |
|
Догори |
|
|
lart
|
Написане: четвер червня 12, 2008 12:32 pm Тема повідомлення: |
|
|
Дуже вдячна пані Оксані за плідну співпрацю та підтримку
|
|
lart
|
|
Догори |
|
|
|
Написане: четвер червня 12, 2008 5:27 pm Тема повідомлення: |
|
|
Дякую, Лариса.
День народження "Настуні" 21 червня. Нам 2 роки. І ми дуже сподіваємось пержите це літо (просто жахлива ситуація стрімко впали продажі). Так свято буде сумним. Дуже сподіваюсь на прямі продажі через інтернет-магазин.
Ще раз дякую за привітання.
|
Догори |
|
|
lart
|
Написане: середа червня 18, 2008 4:47 pm Тема повідомлення: |
|
|
Мабуть така ситуація у багатьох. Одним словом, ЛІТО... Але не втарачаємо надію.
|
|
|
Написане: середа липня 02, 2008 2:11 pm Тема повідомлення: |
|
|
Лариса поповзли чутки, що Ви розробили нові набори, правда?
Коли порадуєте нас новинками?
Похвалитись й розказати таємницю не хочете бува, хоча б що за тематика та скільки видів очікувати?
|
Догори |
|
|
lart
|
Написане: п'ятниця липня 04, 2008 8:52 am Тема повідомлення: |
|
|
Так, це правда. Скоро в продаж поступлять нові набори для вишивання (більшість з них вже прошита та жде подальшого оформлення документів). Тематика різноманітна. Продовжуємо дитячу тематику, тему квітів. Вийдуть набори для вишиванні із серії Герої та Східних мотивів та ін. Анонси деяких з них можна побачити у нас на сайті в розділі новинки та в каталозі. Новинки будуть поповнюватись.
Вишивайте вельмишановні рукодільниці!
Змінено: lart (понеділок листопада 10, 2008 12:52 pm) |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|