Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Оксана
|
Написане: неділя серпня 31, 2008 11:36 am Тема повідомлення: Давайте допоможемо дітям! |
|
|
Доброго дня. шановні співробітники редакції та всі, хто читає це повідомлення!
Останнім часом в Україні дуже великого поширення набули онкологічні захворення серед дітей. Онкологія - хвороба виліковна, але в більшості випадків на порятунок дитини доля відводить дуже обмежений час. Волонтерам, які працюють з конкретними родинами в лікарнях потрібна наша допомога (www.donor.org.ua).
Я розумію, що не кожна людина ось так просто зараз побіжить у банк, щоб переслати комусь кошти, та й не кожна людина вільні кошти має. Тому пропоную за допомогою Настуні влаштувати щось на зразок благодійного ярмарку.
Багато з нас вміє вишивати, але ніколи не займався цим на продаж, тому не має шляхів збуту власних виробів. Разом з тим, вишиті роботи коштують дорожче, ніж матеріали до них, тому навіть при незначних фінансових витратах можна зробити більш вагомий внесок.
Пропоную:
1) Всім, хто зголоситься взяти участь в акції до Різдва виготовити одну (або скільки забажаєте) вишитих робіт, та надіслати їх на адресу редакції (якщо, звісно, редакція погодиться допомогти з проведенням такої акції).
2) Редакції журналу через Інтернет-магазин (чи, можливо, через інші канали збуту) виставити ці роботи на продаж.
3) В журналі "Настуня" опублікувати оголошення про проведення такої акції.
4) Кошти від продажу робіт передавати на лікування дітей в одному з онкологічних відділень (Особисто мені байдуже, в яке конкретно відділення підуть ці кошти. Головне, щоб вони принесли користь конкретній дитині).
5) Зробити цю тему постійно діючою і періодично друкувати в ній інформацію. Наприклад: "За минулий місяць надійшло ... робіт, було реалізовано ... робіт на загальну суму ..... Кошти передано на лікування ........... . Особливим попитом користуються ..... вироби, що просимо в подальшому врахувати учасників акції."
6) В разі, якщо ця пропозиція буде прийнята, всім учасникам акції повідомити про неї якомога більшу кількість знайомих (запросити до участі у виготовленні робіт чи як покупців).
Дякую всім за увагу.
Ще раз прошу розглянути цю пропозицію.
З повагою, Оксана |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: понеділок вересня 01, 2008 1:07 pm Тема повідомлення: |
|
|
Цілком підтримую Вашу пропозицію. За для реалізації Вашого задуму мені необхідно проконсультуватись з юристом.
Крім того, зараз просто жахлива статистика по легеневим захворюванням серед дітей. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Оксана
|
Написане: вівторок вересня 23, 2008 3:14 pm Тема повідомлення: |
|
|
Шановна пані Оксано! Чи Ви вже проконсультувалися з юристом? Що він Вам порадив?
В Україні взагалі жахлива статистика по дитячим захворюванням. І по сирітству також. І ще багато проблем. Але який сенс про них просто говорити, якщо треба братися до роботи. Як каже завжди моя бабуся: "Воно само не зробиться".
Ще велике прохання до відвідувачів теми. Залишайте, будь ласка, хоч пару слів, щоб я знала, чи Ви підтримуете ідею, чи маєте кращий варіант.
З повагою, Оксана |
|
Догори |
|
|
|
Написане: п'ятниця листопада 14, 2008 5:58 pm Тема повідомлення: |
|
|
Шановна пані Оксано!
Колектив видавництва цілком і повністю підтримує Вашу ідею!
ТОЖ:
- надрукували Ваш лист в журналі (дивіться слово від автора №25)
- переговорили з друзями та партнерами й нам обіцяють надати Залу в центрі міста на час проведення Благодійного аукціону.
- звернулись до ЗМІ й отримали ствердну відповідь про рекламну підтримку заходу (треба владнати паперові питання отримати офіційні листи відповіді тощо)
- займаємось пошуком благодійного фонду який візьме на себе відповідальність за проведення аукціону та за передачу коштів.
- вже збираємо роботи, та листуємось з охочими прийняти участь у цій акції.
Листів про підтримку дуже багато, а от власне робіт поки, що й десятка нема тож думаю що для збору робіт потрібен буде певний час. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Оксана
|
Написане: субота листопада 15, 2008 7:27 pm Тема повідомлення: |
|
|
Доброго вечора, пані Оксано!
Дуже вдячна Вам за підтримку ідеї, і перепрошую, що завдала Вам такого клопоту.
Можливо,є сенс переговорити з представниками благодійного фонду "Краб"? Я чула дуже багато добрих слів про його засновницю. http://www.krab.org.ua
Можна також звернутися до Украинської Відкритої Асоціації Організацій, Груп та Осіб, що працюють з онкохворими дітьми, "Жити завтра", ми спілкувалися з її представниками в Харкові. www.donor.org.ua А в Києві є справжні подвижники, які роблять велетенську роботу.
Також можна звернутися до благодійного фонду "Единственная", що ним опікується однойменний журнал. Вони працюють також для жінок, але з іншої тематики, тож не є вашими конкурентами. А в разі співпраці Ви отримаєте додаткову медіа-підтримку.
Я живу в місті Харків, але якщо зможу допомогти, то буду рада такій можливості (я працюю в сфері маркетингу). Мій номер icq 481754079, напишіть мені, і я перешлю свої номери телефонів.
Щоб зібрати роботи, справді потрібен час. Свою серветку починаю вже завтра . Як тільки закінчу, вишлю на адресу журналу.
До побачення!
Щасти вам! |
|
Догори |
|
|
|
Написане: понеділок листопада 17, 2008 11:42 am Тема повідомлення: |
|
|
Дякую за інформацію! _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Оксана
|
Написане: понеділок грудня 08, 2008 10:36 am Тема повідомлення: |
|
|
Шановна пані Оксано!
Серед своїх знайомих проводжу "кампанію" по збору робіт для аукціону . Дуже хотілося б знати дату його проведеня (хоча б приблизно), щоб можна було якось орієнтуватися в часі.
Донька моєї подруги, дев'ятирічна Анютка, вишиває вже другу серветку. Самої роботи поки що не бачила, але найбільш важливо, на мою думку, що дитина прониклася чужою бідою і намагається щось зробити, щоб цей світ став кращим.
Нажаль, не змогла купити черговий номер Вашого журналу. В крамниці сказали: "Були, вже нема. Чекайте". Тож замовила через інтернет |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|