Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
ma99737
|
Написане: понеділок березня 02, 2009 2:27 pm Тема повідомлення: Добавить в журнал схемы кружев для рушников. |
|
|
Добрый день уважаемая редакция! Очень нравится ваш журнал! Все просто супер! Одна просьба, если возможо дать схемы кружев рушников ЧР-02 и АВ-02, не плох было бы эти схемы давать и в журнале вместе со схемой рушника. Заранее большое спасибо! _________________ Натали |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: понеділок березня 02, 2009 4:26 pm Тема повідомлення: |
|
|
Дюбрий!
Це цілком можливо, маю на увазі схеми кружив, а от схема рушника Ав-02 була надрукована в Настуні №5 (перегляньте анонс), що ж стосується ЧР-02 то можемо його дати чом би й ні. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
ma99737
|
Написане: четвер травня 14, 2009 7:37 pm Тема повідомлення: |
|
|
Добрый день! Я опять о своем. Заканчиваю вышывать рушник из №6, а схему кружева так нигде и не нашла (хотелось бы красивое ). Помогите кто чем может! Заранее спасибо! _________________ Натали |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: середа вересня 30, 2009 9:32 am Тема повідомлення: |
|
|
Думала й так і так...
Додати в журнал круживо не вийде бо я самоучка і скласти узор для кружива можу і вивязати теж можу але непевна що по моїм значкам це хтось без нарікань посторить.
Якби знайти час та піти десь на курси ... але часу на це в мене нема. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
ma99737
|
Написане: четвер жовтня 01, 2009 8:10 pm Тема повідомлення: |
|
|
Спасибо огромное! Я уже и перестала ждать ответ, но все равно приятно! Схему узора я уже нашла у "Осинок". А что готовые схемы нельзя перепечатать? _________________ Натали |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження