Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Zest
|
Написане: понеділок березня 23, 2009 10:55 am Тема повідомлення: Журнал НАСТУНЯ №28 - схемы (вопросы) |
|
|
Доброе время суток!
Нет возможности полистать журнал перед покупкой. Я смотрю, все такие схемы "масштабные" подобрались. Я не очень давно вышиваю - мне еще нужно отсекать заведомо невыполнимое.
1. Какое количество цветов в "Прихоть осени" и "Натюрморт"?
2. "Осень золотая" - какой размер работы? Про цвета даже страшно спрашивать ... Вообще-то немного не хватает этой информации на сайте, нельзя ли добавить? Размеры, количество цветов, сложность проранжировать...
2. В разделе "Шедевры собственноручно" - схем нет? |
|
Догори |
|
|
Dubchachka
|
Написане: понеділок березня 23, 2009 1:19 pm Тема повідомлення: Re: Журнал НАСТУНЯ №28 - схемы (вопросы) |
|
|
1. Количество цветов в "Прихоть осени" - 24 цвета, в "Натюрморте" - 65 цветов!!!
2. "Осень золотая" - размер работы - 198Х122 крестика, 35,92Х22,13 см, количество цветов - 30.
3. В разделе "Шедевры собственноручно" - схем нет. |
|
Догори |
|
|
Zest
|
Написане: понеділок березня 23, 2009 5:56 pm Тема повідомлення: |
|
|
Спасибо, схемы красивые, особенно "Натюрморт", но 65 цветов - забагато...
Даже не знаю, ехать ли покупать журнал. Наверно покупать - на вырост при случае, если вдруг попадется... |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: середа березня 25, 2009 11:26 am Тема повідомлення: |
|
|
Ова! Вам подобаються гарні великі роботи й Ви як я розумію хочете оби вони були в кілька кольрів?
В №28 чимало робіт з невеликою кількістю кольорів, наприклад, картина з обкладинки в 19 кольрів і шити її, як на мене, просто й швидко.
Тож нормальнально коли велика гарна картина має відповідно понад 25 кольрів часом до 100.
В минулому місяці в новинах по Тонісу панятки з Тернополя увіряли що для гарної роботи кольорів має бути пона 100 хоча ті вишиті роботи, що вони демонстрували менш ніж 50 кольорів _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Dubchachka
|
Написане: середа березня 25, 2009 9:12 pm Тема повідомлення: |
|
|
Редактор написав: | Тож нормальнально коли велика гарна картина має відповідно понад 25 кольрів часом до 100.
|
Я с вами полностью согласна! Мне нравяться большие картины, и чем больше там цветов, как по мне - тем лучше!!! Картина тогда становиться выразительной и переходы в ней настолько плавные, что кажеться картина не вышита, а нарисована |
|
Догори |
|
|
|
Написане: четвер березня 26, 2009 2:52 pm Тема повідомлення: |
|
|
УРА! В мене є одно думці! _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Sana
|
Написане: неділя лютого 28, 2010 9:43 pm Тема повідомлення: |
|
|
Скажіть, будь ласка, зі скількох кольорів починаеться так званий "прогон" |
|
Догори |
|
|
|
Написане: п'ятниця березня 12, 2010 9:45 am Тема повідомлення: |
|
|
При стандартному налаштуванні програми з 90.
Але початкову кількість кольорів встановлюють самастійно то ж може бути будь-яка кількість.
"Прогон" від обробленої схеми можна розрізнити по вигляду та кількості поодиноких хрестиків. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження