Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Natali
|
Написане: п'ятниця липня 27, 2007 11:15 am Тема повідомлення: Поради та пропозиції |
|
|
Булоб не погано створити для постійних відвідувачів сторінку обміну безкоштовними схемами. Їх можна було б друкувати і в журналі. Дякую. _________________ Natali |
|
Догори |
|
|
Natali
|
Написане: четвер серпня 02, 2007 9:47 am Тема повідомлення: |
|
|
У мене якось виникла проблема знайти один колір муліне ДМС. Булоб не погано, якби можна було б у вас замовляти і такий товар. У вас тільки Anchor. Може доречно розширити асортимент!? _________________ Natali |
|
Догори |
|
|
monya
|
Написане: субота серпня 04, 2007 12:04 pm Тема повідомлення: |
|
|
За звичай, не знайдений колір, я замінюю на подібний, але не завжди це виходить. Тож дійсно було б не погано, щоб було місце де можна знайти все (ну хоч майже все)!
До списку хотілося б додати:
пластикову канву (ніколи в руках не тримала, але застосування у неї широке);
нитки ДМС шовк / дуже хотіла вишити павича, а у магазині навіть не чули про нитки подані до схеми.
Заздалегідь ДЯКУЮ! |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: середа вересня 19, 2007 11:45 am Тема повідомлення: ДМС шовк |
|
|
наскільки відомо мені ДМС виготовляє лише штучнийшовк, представником ДМС виступає підприємство ВДВ.
Кординати дивіться в "Місця продажу журналу" |
|
Догори |
|
|
Оксана
|
Написане: понеділок січня 05, 2009 2:32 pm Тема повідомлення: |
|
|
Доброго дня!
Пропоную провести в журналі "Настуня" конкурс фотографій українських пейзажів. Читачі присилали б по кілька фотографій з улюблених місць з короткою розповіддю про місце, де були зроблені фото, його історію та сучасність. Така собі міні-екскурсія Україною. Окремі фото можна було б згодом перетворити на схеми і опублікувати в журналі.
Можна також зробити все в комплексі (друкувати фотографію, розповідь автора і схему в одному номері). Звичайно, не одразу, і не щономера, ло це велика робота, але поступово.
Переможцем конкурса визнається автор, чий знімок було перетворено в схему. Він отримує цю схему безкоштовно |
|
Догори |
|
|
клёпа
|
Написане: п'ятниця листопада 20, 2009 3:36 pm Тема повідомлення: |
|
|
Оксаночка, так как очень хочу открыть магазинчик в своем городе - у меня к Вам есть очень много вопросов... Не знаю умесно будет их задавть на форуме... |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: четвер березня 03, 2011 11:08 am Тема повідомлення: |
|
|
клёпа написав: | Оксаночка, так как очень хочу открыть магазинчик в своем городе - у меня к Вам есть очень много вопросов... Не знаю умесно будет их задавть на форуме... |
Їх можна обговорити приватно, на форумі! _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження