Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Натуся
|
Написане: п'ятниця листопада 14, 2008 4:08 pm Тема повідомлення: ЯК ОФОРМИТИ ГОТОВУ РОБОТУ? |
|
|
Пані Оксано! Я звертаюсь до ВАс як до фахівця: чи є якісь правила в оформленні готових робіт? А саме, чи можна "ховати" вишивку під скло, навіть якщо воно"антибликовое". Подруга (вона не вишиває) сказала, що це дурний тон, ховати іишивку під скло, що це "по сільськи", що вишивка мае бути видною. в мене із-за цього виразу думок дуже багато сумнівів, і, як наслідок, затримка в оформленні роботи. Порадьте будь-ласка, як буде правильніше.
і ще про паспарту: чи є тут якісь обмеження - пейзаж, натюрморт або це лише від бажання залежить? З нетерпінням чекаю відповіді! _________________ Натуся |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: п'ятниця листопада 14, 2008 5:24 pm Тема повідомлення: |
|
|
Пані Натуся.
Я не розділяю поглядів Вашої подруги, бо в великій картині якщо не поставити скло, то викривляється паспарту, як наслідок зіпсуєте і раму, і власне паспарту.
Ще робота без скла потребуватиме прання чи чищення, при цьому врахуйте, що паспарту чистити і тим більше прати не вийде.
Більшість робіт, що мені доводилось бачити, під склом. Я свої теж оформлюю з склом, за вийнятком випадків, де хочу показати спосіб вишивання (гладь тощо).
Без скла оформлюють роботи, написані маслом (картини художників), в тому випадку наявність скла дійсно показник поганого смаку.
А по "сільськи" чи по "міськи" .... думаю річ в практичності, скло - це практично. Я не вважаю себе фахівцем в цій галузі, керуюсь банальним здоровим глуздом, адже мені шкода сіпати вже оформлену роботу для прання, яке, до речі, навряд чи піде на користь зробленій роботі. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Натуся
|
Написане: понеділок листопада 17, 2008 11:10 am Тема повідомлення: Щиро дякую |
|
|
Пані Оксано за ВАШУ змістовну відповідь! _________________ Натуся |
|
Догори |
|
|
Натуся
|
Написане: понеділок листопада 17, 2008 11:11 am Тема повідомлення: Щиро дякую |
|
|
Вибачте!! Хотіла сказати щиро дякую!!! _________________ Натуся |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|