Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Редактор Модератор форуму
|
Написане: четвер липня 03, 2008 8:35 am Тема повідомлення: |
|
|
Чудово, дуже дякую! _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Написане: вівторок серпня 05, 2008 9:49 am Тема повідомлення: |
|
|
Я зробила власне рослідування
Як тільки зявилась ця тема, взялась вишивати на канві. З задоволенням ділюсь враженнями: сказати, що моему задоволенню немає меж неможу, але досить приємно, бо вишивати на канві можна в електропотязі під час дороги до мами. Дещо змінила кольри, добавивши декілька від себе (ну неможу я не робити по своєму) Результат оцінюйте самі, хоч робота ще не закінчена, але, як бачите, має всі шанси бути досить гарною
_________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Написане: понеділок вересня 15, 2008 9:38 am Тема повідомлення: |
|
|
Результат вишивки по канві з малюнком
_________________ З повагою, Оксана Вишневська
Змінено: Редактор (вівторок січня 20, 2009 8:54 pm) |
|
Догори |
|
|
|
Написане: вівторок січня 20, 2009 8:54 pm Тема повідомлення: |
|
|
Я майже закінчила Спасителя з другої пари, тобто теж саме другий раз, але зневу внесла масцу змін, оцініть.
|
Догори |
|
|
|
Написане: вівторок січня 20, 2009 8:59 pm Тема повідомлення: |
|
|
в процесі
|
Догори |
|
|
|
Написане: вівторок січня 20, 2009 9:03 pm Тема повідомлення: |
|
|
майже завуршено
|
Догори |
|
|
Lenysha
|
Написане: субота жовтня 03, 2009 9:15 pm Тема повідомлення: |
|
|
Дуже гарні картини, пані Оксано!))) канву з малюнком двох пташеок нещодавно бачила в магазині, але придбала собі іншу - колись може дійдуть руки
ось примітив на 16 кольорів, про який я писала вище. кольорів я, звісно, додала, а ще врятувала меланжева нитка кольорової гами від білого до темно синього. нею вишита сукня дівчинки. проте роботою всерівно невдоволена. навіть в рамку її заправляти не хочеться
ось так вийшло
проте зараз вишиваю іншу картину по малюнку на канві, не скажу, що робота йде легко, проте відчуваю, що це дійсно РОБОТА ВАРТА ВИТРАЧЕНОГО ЧАСУ. |
|
Догори |
|
|
Jane
|
Написане: вівторок жовтня 13, 2009 11:06 am Тема повідомлення: |
|
|
Дуже гарні картини! Але я згодна - треба добре роздивлятися, що купуєш. Якось купила канву з малюнком "Золотий павільйон" (там така пагода, озерце...) Спокусилася, бо колись у дитинстві з таких малюнків починала вишивати. Спочатку не могла зрозуміти: шити просто по канві (але виходило б дуже ріденько) чи підставляти тканину (але тоді канву не витягнеш). Потім (лише завдяки номерам) почала підбирати нитки. Після цього помітила, що на самому малюнку дуже важко розрізнити схожі відтінки, а їх там немало. Відклала, потім знайшла в Інтернеті схему, роздрукувала, розібралась. Але шити однаково неможливо: канва дрібненька, іноді через один хрестик проходить 2-3 кольори - і який з них шити? Простіше вже по схемі.
Так вона і лежить, як німий докір: бачили очі, що купували... |
|
Догори |
|
|
|
Написане: середа жовтня 14, 2009 6:23 pm Тема повідомлення: |
|
|
А я вже другу пару икон закінчую.
Синиці що правда так закінчені і не будуть (принаймні поки що) бо сірої нитки якою шиється фон мало купила (тупонула, буває.). І все б нічого та ніде не помітила якого кольору почала шити той фон а нитки шерстяні кольорів багато ніяк тепер не розберу яких докупити....
купила дві нові канви що правда на нитки поки не "зібралась" треба шерстяний анкор.... а його ще спробуй знайди. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
Lenysha
|
Написане: субота липня 24, 2010 5:28 pm Тема повідомлення: |
|
|
нарешті заправила свою дівчинку з котиком в рамку! тепер вона мені майже подобається
|
|
Догори |
|
|
Povitrulya
|
Написане: вівторок червня 07, 2011 2:02 pm Тема повідомлення: |
|
|
Я б хотіла таке спитати: чи не виникає проблем з тим, що фарба бруднить нитки? Чи це від виробника залежить? І чи перете ви роботу по закінченні? Бо я купила кілька схемок, але вони всі мажуться |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|