Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Настьона
|
Написане: середа вересня 08, 2010 1:17 pm Тема повідомлення: рушник |
|
|
Доброго дня!! Недавно натрапила на цей цікавий сайт (жаль, що раніше про не знала...) Він мені настільки сподобався, всі один-одному допомагають... Щодо мене, то яшукаю схему весільного рушника, хоч я й бачила тут досить гарних рушничків, але в мене ніяк не получається замовити схемки, оформити заявку... Надіюсь лише на Вас |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: п'ятниця вересня 10, 2010 4:41 pm Тема повідомлення: |
|
|
Можете зробити замовлення в телефоному режимі тел : (044)459-39-90 Пн.-Пт. 10.00 - 17.00 Вартість схеми рушничка 4,00 грн (без врахування доставки) або якщо Ви киянка можете підїхати в магазин "Бусинка" М. Арсенальна ТЦ "Навигатор" (колишній Квадрат) площа Слави підземний перехід біля готелю Салют там схеми також по 4,00 грн. як кольорові так і чорнобілі. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
mis_kamila
|
Написане: четвер липня 21, 2011 1:30 pm Тема повідомлення: Re: Шукаю схему |
|
|
monya написав: | Пропоную нову тему :
так іноді буває, побачила картинку закохалася одразу! А купити(взяти) ніде. Або хочеться щось таке не таке, а його немає. А в мене так і зовсім трагедія була: купувала один журнал заради великої картини, залишилася одна єдина частина, а журнал з продажу пропав! (Як добре що в "Настуні"можна заказати пропущений номер і такого не трапиться!)
От і пропоную: давайте шукати схемки разом! Я бачила, на інших форумах це діє! Чим ми гірші(кращі!!!)?
Це ж не заборонено правилами? |
|
|
Догори |
|
|
mis_kamila
|
Написане: четвер липня 21, 2011 1:32 pm Тема повідомлення: Re: Шукаю схему |
|
|
Пропоную цікавіший варіант пошуку схем!
Я займаюсь розробкою схем для вишивання хрестиком, і любу картинку в форматі jpg. перетворюю в схему. Якщо Вам сподобалась картинка, і ніде взяти схему, я можу допомогти. Присилайте картинки на мою пошту mis_kamila@bigmir.net |
|
Догори |
|
|
teacher2010
|
Написане: п'ятниця липня 22, 2011 3:02 pm Тема повідомлення: |
|
|
Підкажіть, будь ласка, як знайти схему з Настуні № 16 стор. 10-11 Білі троянди з бокалами. Просто чудова! Дякую!!!)))) |
|
Догори |
|
|
Редактор Модератор форуму
|
Написане: п'ятниця липня 22, 2011 3:51 pm Тема повідомлення: |
|
|
В Настуні №16 на стр 10-11 знаходиться пейзаж "Десь там за туманами"
Його можна знайти в журналі "Настуня. Найкраще" №3 він зявиться в продажу з 20.01.2012. _________________ З повагою, Оксана Вишневська |
|
Догори |
|
|
|
Всі повідомлення, що містять спробу порушення авторського права будь-якого виробника будуть видалятись без попередження
|